Inköpsansvarig med övergripande ansvar för hela inköpsprocessen

I och med ökad efterfrågan på Curants klimatprodukter och fortsatt expansion söker man nu en Inköpsansvarig med övergripande ansvar för hela inköpsprocessen. Rollen är ny och ansvar för inköp har tidigare legat på VD. Nu vill man frigöra denna roll för att kunna förenkla och förbättra ansvaret och processerna inom inköp.

Ansvar och uppgifter

Rollen har ett övergripande ansvar för hela inköpsprocessen, både strategiskt, taktiskt och operativt. Det handlar om att förenkla och förbättra. Du planerar och strukturerar inköpen samt ser till att jobba mot de av företagsledningen uppsatta målen. Rollen ansvarar även för lager och lageroptimering.

Uppgifter

· Driva och leda hela inköpsarbetet.
· Utarbeta olika policyer, kategori- och leverantörsstrategier.
· Ta fram förfrågningsunderlag och avtalsmallar.
· Ansvara för att alla inköpsprocesser utförs enligt plan, följa upp och vidta åtgärder vid behov.
· Delta i strategiska projektarbeten.
· Samverka med andra funktioner och bidra och verka för att nå företagets gemensamma mål.

Viktigt med struktur och ordningssinne, excel är självklart. Dock viktigt att vara beredd på varierande dagar och prioriteringar vart eftersom projekten utvecklas. Uppföljning, utvärdering och utveckling av befintliga och kommande projekt ingår.

Du kommer även ha tätt samarbete med den övriga organisationen, men främst med Försäljningschefen och administratören. Rapportering sker till Försäljningschef. Vi söker dig som har utbildning inom inköp, typ SILF eller liknande eller relevant arbetslivserfarenhet inom inköp. Du har förmågan att ta beslut, planera och leda andra samt att du är vän av ordning och reda.

Rapportering sker till Försäljningschef.

Vi söker dig som har utbildning inom inköp, typ SILF eller liknande eller relevant arbetslivserfarenhet inom inköp. Du har förmågan att ta beslut, planera och leda andra samt att du är vän av ordning och reda.

Är du intresserad av tjänsten?

Om du vill anta den här spännande utmaningen vill vi att du skickar in din intresseanmälan, i form av CV
https://www.inkopsdesign.se/jobs/539-inkopsansvarig-till-curant/ , så snart som möjligt då urval sker löpande.

Kontaktuppgifter:

Jens Duvliden
Talent Acquisition Specialist

jens.duvliden@inkopsdesign.com
070-404 18 80

Sista ansökningsdag är söndagen den 14 januari, 2024