Lagermontör

Arbetar du idag på ett traditionellt lager eller liknande, men vill kunna variera dina arbetsuppgifter ännu mer? Eller är du montör av något slag och vill göra mer än bara montera? Då är jobbet som Lagerpersonal på Curant Klimat AB i Örebro jobbet för dig.

Att arbeta på Curant Klimat AB

I rollen som Lagerpersonal arbetar du i ett team tillsammans med fem andra tjejer och killar som alla har ansvar för hela flödet på lagret. Hos oss får du chansen att lära dig att hantera hela processen.

Tillsammans hanterar vi varje dag:

  • Orderplock av tekniska klimatprodukter till kundanpassade leveranser.
  • Montering av ventilarmatur och andra komponenter.
  • Lastning/lossning av gods.
  • Ankomstkontroll av kundanpassat material till projekt.
  • Hanterar returer samt inleveranser av lager- och transitmaterial.
  • Bokför order och bokar transporter i affärssystemet.
  • Och mycket mer.

Du kommer vara en viktig pusselbit i företaget och ha ett nära samarbete med både Kundansvariga, Kundtjänst och Inköp. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7.00-16.00. Du kommer att arbeta i nybyggda, moderna och trivsamma lokaler i Örebro.

Är du rätt person för jobbet?

Du har erfarenhet från eller arbetar idag med lagerarbete eller montering. Du har truckutbildning och är van att hantera en truck. Du vill göra rätt, har en teknisk förståelse, har ett lösningsorienterat arbetssätt, vill vara med och driva på tills saker och ting är klara, samt har datorvana av att jobba i affärssystem. Som person är du glad och lättsam och har lätt för att anpassa din kommunikation beroende på situation.

Det här jobbet passar dig som är noggrann och drivande samt uppskattar en familjär arbetsplats, där varje individ är en viktig pusselbit. Vi söker ytterligare en glad och prestigelös kollega som vill vara med och utveckla Curant Klimat AB till nästa nivå.

Vad kan Curant Klimat AB erbjuda dig?

Curant arbetar med att sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på den svenska proffsmarknaden.

Vi strävar efter att:

  • Ha kul på jobbet
  • Alltid göra det lilla extra för kunden
  • Hela tiden arbeta efter vår värdegrund

Företaget grundades 2003 och firar 20 år i år, står idag på egna ben med Christian Nordling och Johan Lindholm som ägare och har genom åren skapat sig en bred erfarenhet av radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer. Idag har Curant 17 anställda och 2022 omsatte bolaget ca 80 MSEK. Vi finns idag i Pilängen i Örebro. Varumärket Curant har hela tiden utvecklats och inrymmer all vår samlade kunskap och erfarenhet. Vi hjälper våra kunder med kostnadseffektiva lösningar när det gäller klimatprodukter för inomhusklimat.

Är du intresserad av tjänsten?

Kontakta Per som är VD.

Per Andersson Banck
Tfn 070 – 184 44 05

Eller skicka ditt CV till
per.ab@curant.se