Säljare till Curant

Är du intresserad av försäljning och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer?
Vill du vara en del av Curants prestigelösa och dedikerade team? Är du också en driven person som har energin och ambitionsnivån att föra försäljningsprocesser till framgång?

Då kan du vara precis den vi söker till rollen som säljare hos Curant!

Tjänstebeskrivning

I rollen som säljare kommer du att ansvara för att bearbeta kunder inom Curants affärsområde och ansvara för att bygga starka relationer. Dina kunder kommer att vara konsulter och VVS-installatörer. Du kommer att ha fullt ansvar för att prospektera, bearbeta och driva hela försäljningsprocessen, från att inleda kontakten till att säkra avtal. Hos Curant arbetar du i större projekt och direktsäljande led. Att leverera exceptionell service och bygga långsiktiga relationer är avgörande för denna roll.

Som säljare på Curant kommer du att spela en central roll i att erbjuda kunderna effektiva och hållbara lösningar. Här får du som älskar att göra affärer komma till en spännande tjänst med många långsiktiga kundrelationer. Du kommer att bearbeta södra Sverige, vilket innebär att du ofta är på resande fot. Kontoret finns i Örebro där dina kollegor är. Eftersom att du bearbetar och arbetar med kunder i södra Sverige innebär det att denna tjänst inkluderar mycket tid i bil och övernattningar på annan ort.

Personprofil

Vi söker dig som är ambitiös och vill ta din försäljningskarriär till nästa nivå. Du trivs med att arbeta i ett samarbetande och engagerat team. Du är känd för att vara målinriktad, framåt och positiv. Vi letar efter någon som är energisk, anpassningsbar och sätter alltid kunden i centrum.

Du är en självgående person med initiativförmåga, utmärkt social kompetens och förmåga att bygga starka relationer. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller från byggbranschen.

I detta teamarbete är personliga egenskaper avgörande, och vi ser att du är en lagspelare som är lyhörd, kommunikativ och har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i en föränderlig miljö, krävs det att du är lösningsorienterad och har förmåga att strukturera ditt arbete samtidigt som du är fokuserad på att nå uppsatta mål. Rollen kräver högt tempo, så att vara självgående och ha en stark drivkraft är viktigt.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Teamet utgår från Örebro, i denna tjänst finns även möjlighet att utgå från andra orter i Södra Sverige.

Är du intresserad av tjänsten?

Kontakta PERFORMIQ som hanterar rekryteringen av denna tjänst.
Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41
Läs mer här och ansök.
Säljare till Curant – PerformIQ