Citypassagen, Örebro

Toppmodern kontorsbyggnad med flexibla ytor.

Intill resecentrum uppför Castellum Citypassagen, en toppmodern kontorsbyggnad med flexibla ytor.
Närheten till både resecentrum med täta kommunikationer och till city med sitt fulla serviceutbud ger det Citypassagen ett riktigt guldläge.

På de sammanlagt 7 våningarna ska det få plats så mycket som 1000 arbetsplatser och på markplan en foodcourt med 3 restauranger.
Två av fasaderna förses med solceller för elproduktion, solcellerna är integrerade i fasaden vilket är ett nytt grepp i Örebro.
Byggnaden kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

Vi på Curant Klimat har till detta projekt levererat vår robusta konvektor Kontec KK – en stabil stålkonvektor avsedd för uppvärmning i de flesta typer av lokaler. Kontec KK har en konstruktion och hållfasthet som gör den mycket lämplig i offentliga miljöer såsom skolor, kontor, köpcenter, restauranger mm.

Med montaget av luftridåer från Curant så skapas en effektiv luftseparation i kombination med låg ljudnivå vilket ger ett komfortabelt inneklimat och en stor energibesparing.

Vid mindre entréer har vår luftridå Optima monterats. Optima är avsedd för montage upp till 2,8m.
Citypassagens mäktiga entré skyddas av två stycken designluftridåer Rund, vertikalt monterade i specialkulör.
Tillsammans med vårt reglersystem Clever control så får fastigheten ett utmärkt skydd och full kontroll via Modbus uppkopplingen.

Fakta

Nybyggnad
Uppdragsgivare:
 Castellum
Byggentreprenör: Peab
Arkitekt: Roof Arkitekter / Projektengagemang AB
Färdigställande: 2019
Verksamhet: Kontor
Bruttoarea: 15 000 kvm
Ort: Örebro