Om oss

Vår affärsidé är att på Svensk proffsmarknad sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning. Vi ska differentiera oss med pålitlighet, service samt överträffa kundens förväntningar med snabba, säkra leveranser för att vara en lönsam relation.

Synsätt

Vi vet att vi måste bidra till våra kunders lönsamhet för att själva kunna vara lönsamma, vilket är en förutsättning för att vi ska leva och utvecklas.

Våra grundvärden vilar på kvalitet, kompetens och kundfokus, men vi lägger också stor vikt på hur vi uppfattas på marknaden.

Vi vill vara en pålitlig partner att lita på för både våra kunder och leverantörer med långsiktiga relationer. Kontakta oss gärna för att se vad vi kan göra för er.

Produkterna i vår portfölj är noga utvalda för att passa svensk marknad.
Tillverkningen sker i både större och mindre fabriker i Europa.
Många av våra produkter tillverkas i dessa fabriker unikt för oss.

Våra högt ställda krav på kvalitet, utförande, ledtid och inte minst pris gör att vi törs lova att vi är en lönsam relation.

Miljö

I hela vår verksamhet strävar vi efter ha en så liten miljöpåverkan som möjligt och alla i vår organisation har fått utbildning i företagets miljöprogram.

Våra leverantörer använder material och tillverkningsmetoder som har en så liten miljöpåverkan som möjligt. Vårt mål är att alla våra produkter inte ska vara skadliga för miljön och ska kunna återvinnas när de tjänat ut.

Vi ställer som krav på våra leverantörer att de garanterar att deras tillverkningsprocesser inte släpper ut skadliga ämnen till vattendragen, och de strävar efter att hålla sina CO2-utsläpp på så låga nivåer som möjligt.

Vi bedriver vår verksamhet resurssnålt och arbetar med återvinning inom de områden där det är möjligt.

Leveranser

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda våra kunder marknadens snabbaste och säkraste leveranser.

I vårt lager i Örebro har vi Sveriges bredaste och största lagersortiment av radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer – allt under samma tak.
Detta gör att vi kan hålla snabba leveranstider till projekt och har även möjlighet att kunna komplettera pågående projekt vid ev. sena ändringar eller produktskador på arbetsplats.

Vi är vana att hantera stora projekt och vår personal på lagret har en lång erfarenhet och förstår vikten av att hantera leveranserna gällande montering, packning och uppmärkning.

Vi anlitar den transportör som våra kunder önskar men har även bra erfarenhet av vårt samarbete med Närkefrakt där vi vet att våra kunder uppskattar dessa chaufförers förmåga att vara lösningsorienterade.
Därav har vi också minimalt med fraktskador.

Vill du jobba med oss?

Curant är ett företag som fortfarande är i tillväxtfas och vi har en spännande resa framför oss.
Vi är alltid intresserade av att finna nya duktiga medarbetare.

Ansök till någon av våra lediga tjänster här.

Känner du att du har något och tillföra oss eller är du kanske nyfiken på Curant?
Skicka en spontanansökan till Oscar Edfors.