En till i teamet Innesälj

Är du en strukturerad, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person som drivs av att få bli en viktig medlem i ett team med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll?

Vill du vara en viktig del inom ett spännande och framgångsrikt företag? Då är jobbet hos Curant Klimat AB helt rätt för dig!

Att arbeta som Innesäljare på Curant Klimat AB

I teamet Innesälj arbetar idag sex personer. Vi hjälper våra kunder med tekniska frågor gällande våra tjänster och produkter, vi tar fram offerter, ansvarar för små som stora projektleveranser, ger råd om lösningar och i allmänhet vara tillhands för att skapa och bibehålla en god kundrelation.

Arbetsuppgifterna för den här tjänsten är mer serviceinriktad än teknisk. Vi vill ha en person som sätter kundvård högst upp på listan och som vill hjälpa till att lösa problem och vara en mycket god relatör. Du har ett nära samarbete med säljarna och logistik/lagret, samtidigt som du kommunicerar väl både internt och externt. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7.00-16.00. Du kommer att arbeta i nybyggda, moderna och trivsamma lokaler i Örebro

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en familjär arbetsplats där varje individ är en viktig pusselbit. Vi söker ytterligare en kommunikativ, glad och prestigelös kollega med god förmåga att hålla ordning och arbeta med struktur.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller likvärdig innesäljarroll. Du har en teknisk förståelse och ett lösningsorienterat arbetssätt samt vana av att jobba i affärssystem. Som person har du en god organisations- och planeringsförmåga samt lätt för att anpassa din kommunikation beroende på situation. Du som söker bör ha god kunskap i Officepaketet och behärska engelska i både tal och skrift. God kunskap i Excel är meriterade.

Vad kan Curant Klimat AB erbjuda dig?

Curant arbetar med att sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på den svenska proffsmarknaden.

Vi strävar efter att:

  • Ha kul på jobbet
  • Alltid göra det lilla extra för kunden
  • Hela tiden arbeta efter vår värdegrund

Företaget grundades 2003 och firar 20 år i år, står idag på egna ben med Christian Nordling och Johan Lindholm som ägare och har genom åren skapat sig en bred erfarenhet av radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer. Idag har Curant 17 anställda och 2022 omsatte bolaget ca 80 MSEK. Vi finns idag i Pilängen i Örebro. Varumärket Curant har hela tiden utvecklats och inrymmer all vår samlade kunskap och erfarenhet. Vi hjälper våra kunder med kostnadseffektiva lösningar när det gäller klimatprodukter för inomhusklimat.

Är du intresserad av tjänsten?

Kontakta Oscar som är platschef.
Urval kommer att ske löpande.

Oscar Edfors
Tfn 079 – 58 59 449

Eller skicka ditt CV till
oscar.edfors@curant.se

Vill du också bli en #curantare ?

Vi växer och är alltid intresserade av att stärka upp med flera duktiga medarbetare.
Vad kan Curant Klimat AB erbjuda dig?
Curant arbetar med att sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på den svenska proffsmarknaden.

Vi strävar efter att:

👍Ha kul på jobbet

👍Alltid göra det lilla extra för kunden

👍Hela tiden arbeta efter vår värdegrund

Curant grundades 2003, står idag på egna ben med Christian Nordling och Johan Lindholm som ägare och har genom åren skapat sig en bred erfarenhet av radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer. Idag har Curant ca 18 anställda och omsätter ca 80 MSEK. Varumärket Curant har hela tiden utvecklats och inrymmer all vår samlade kunskap och erfarenhet. Vi hjälper våra kunder med kostnadseffektiva lösningar med deras behov av klimatprodukter.

Tillsammans har vi en spännande resa framför oss.

Känner du att du har något och tillföra oss? Eller är du bara nyfiken?

Kontakta Oscar som är platschef.

Oscar Edfors
Tfn 079 – 58 59 449

Eller skicka ditt CV till
oscar.edfors@curant.se