Nyheter

Visste du att det går att begränsa energiförlusterna med upp till 80%?

Att välja rätt luftridå kan tyckas vara enkelt, men det finns många viktiga faktorer att ta hänsyn till.
Lyssna på Johans tips eller hör av dig till oss direkt.
Vi kan luftridåer.

Läs mer
Produktnyhet, fläktluftvärmare EX reviderad

Vår fläktluftvärmare EX, är nu reviderad och överensstämmer med EU-direktivet 2014/34/EU (ATEX), som ersatte det tidigare ATEX direktivet 94/9/EG.
Enheten har ett utförande som är speciellt anpassat för att klara explosiva miljöer i lokaler med höga säkerhetskrav.

Läs mer
En modern 20-åring..

Har du koll på vad vi gör och vilka vi är?
Curants tjugo första år är inte helt enkla att sammanfatta. Många drivande, kompetenta människor och spännande affärer har tagit företaget dit det är idag.

Läs mer
God Jul från Curant

På Curants önskelista står i år en önskan om att alla ska få en varm, glädjefylld jul.
Detta år ger vi vår julklapp till ÖREBRO STADSMISSION.
Som traditionen lyder önskar vi på Curant också sprida julstämning till er alla genom vår jullåt – Jul God Jul!
Om inte det räcker till julstämning, så finns vi även tillgängliga för er hela Julen.

Läs mer
Vi söker en säljare

Är du intresserad av försäljning och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer? Vill du vara en del av Curants prestigelösa och dedikerade team? Är du också en driven person som har energin och ambitionsnivån att föra försäljningsprocesser till framgång? Då kan du vara precis den vi söker till rollen som säljare hos Curant!

Läs mer
Luftridåer med EC-motorer -styr enkelt från BMS

Visste du att Curants luftridåer med EC-motorer kan levereras helt utan internstyrning?
Anslut endast kraftmatning och 0-10V styrsignal, t.ex direkt från fastighetens automationssystem eller från valfri 0-10V reglering, direkt i luftridåns kopplingsbox. Enkelt, kostnadseffektivt och flexibelt. #framtidssäkrad #problemfri

Läs mer
Produktnyhet, luftridå TOP

En unik designluftridå som enkelt kan kundanpassas i kulör eller med grafisk design, skyltar, klockor eller andra dekorativa element. Lämplig för installationshöjd 2,2 – 2,8 m

Läs mer
Ytterligare en nyanställd på Curant!

Frida har redan samlat sig några år i den här branschen och trivs jättebra med det här sköna gänget! Tackar sällan nej till en bra middag och god dryck. Mitt andranamn är tävlingsmänniska, man vill varken vinna eller förlora mot mig.

Läs mer
Vi hälsar Karolina välkommen till Curant!

Karolina heter jag och mig hittar ni bland de andra fantastiska innesäljarna på Curant.
Gemenskap, engagemang och full rulle är något jag brinner för, vilket detta gäng visat från dag ett är ett stort fokus.

Läs mer
Semestern är på intågande.. Våra öppettider

Under v 29, 30, 31 är vårt lager och kontor obemannat, men behöver du hjälp kan du självklart alltid kontakta någon av våra kundansvariga på vår hemsida. Vi önskar dig en glad sommar, sol och semester!

Läs mer
Vi hälsar Tobias välkommen till Curant!

Hittar ni inte mig i skogen på min mountainbike eller promenad med sambo och hund, finner ni mig på Curants lager. Tobias 27 år, nyinflyttad från Köping. Med en bakgrund som montör och teamledare, känns min plats på Curant given. Lika engagerad som företaget känner jag för att uppnå det perfekta klimatet.

Läs mer
SMHI lovar höga temperaturer.

Vi lovar ett svalt sovrum och en snabb leverans! Vi har olika typer av AC på lager för omgående leverans. Beställ hos oss! #curant #kylprodukter #klimatprodukter

Läs mer
Vi hälsar Louise välkommen till Curant!

Säg hej till Louise.
Min resa på Curant har bara börjat, men jag känner redan att den kommer bli lång. Superhjältarna här gjorde så att man kände sig som hemma från dag ett. Ett härligt team som visar stort engagemang och kunskap i allt de tar sig an.

Läs mer
En till i teamet Innesälj

Är du strukturerad, lösningsorienterad och drivs av att kunna utvecklas i din yrkesroll? Vill du dessutom vara en viktig del av ett spännande och framgångsrikt företag? Då är förmodligen jobbet som innesäljare hos oss på Curant helt rätt för dig!

Läs mer
Vi söker en driven och noggrann lagermontör

Vi söker en driven och noggrann lagermontör
Arbetar du på ett traditionellt lager men vill egentligen ha ett mer varierat jobb? Eller är du montör och vill göra mer än att bara montera? Då är jobbet som lagerpersonal hos oss på Curant i Örebro jobbet för dig!

Läs mer
Vi hälsar Oscar Edfors välkommen till Curant!

Säg hej till Oscar Edfors, vår nye försäljningschef! Jag är imponerad av den resa Curant gjort senaste åren, förklarar han. De har visat att ingenting är omöjligt. Den andan gillar jag verkligen så det känns fantastiskt kul att få vara en del av det här härliga gänget.

Läs mer
Jul God Jul

Curant önskar Jul God Jul. Och precis som förra året har vi också skrivit och spelat in en helt ny jullåt! Den heter Jul God Jul och självklart finns det också en sprillans ny musikvideo till den. Same procedure as last year, alltså. Julen är ju en tid för traditioner.

Läs mer
Klimatsmarta transporter av Närkefrakt

I hela vår verksamhet strävar vi efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta gäller inte minst alla våra transporter. Därför jobbar vi ända sedan 2004 med Närkefrakt, regionens starkaste transport- och logistikpartner. Tillsammans är vi engagerade i en resa mot hållbara transporter.

Läs mer
Semestertider

Semestertider på Curant.
Under vecka 29, 30 och 31 (18 juli – 7 augusti) är vårt lager och kontor obemannat.

Läs mer