Nyheter

En till i teamet Innesälj

Är du strukturerad, lösningsorienterad och drivs av att kunna utvecklas i din yrkesroll? Vill du dessutom vara en viktig del av ett spännande och framgångsrikt företag? Då är förmodligen jobbet som innesäljare hos oss på Curant helt rätt för dig!

Läs mer
Vi söker en driven och noggrann lagermontör

Vi söker en driven och noggrann lagermontör
Arbetar du på ett traditionellt lager men vill egentligen ha ett mer varierat jobb? Eller är du montör och vill göra mer än att bara montera? Då är jobbet som lagerpersonal hos oss på Curant i Örebro jobbet för dig!

Läs mer
Vi hälsar Oscar Edfors välkommen till Curant!

Säg hej till Oscar Edfors, vår nye försäljningschef! Jag är imponerad av den resa Curant gjort senaste åren, förklarar han. De har visat att ingenting är omöjligt. Den andan gillar jag verkligen så det känns fantastiskt kul att få vara en del av det här härliga gänget.

Läs mer
Jul God Jul

Curant önskar Jul God Jul. Och precis som förra året har vi också skrivit och spelat in en helt ny jullåt! Den heter Jul God Jul och självklart finns det också en sprillans ny musikvideo till den. Same procedure as last year, alltså. Julen är ju en tid för traditioner.

Läs mer
Klimatsmarta transporter av Närkefrakt

I hela vår verksamhet strävar vi efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta gäller inte minst alla våra transporter. Därför jobbar vi ända sedan 2004 med Närkefrakt, regionens starkaste transport- och logistikpartner. Tillsammans är vi engagerade i en resa mot hållbara transporter.

Läs mer
Semestertider

Semestertider på Curant.
Under vecka 29, 30 och 31 (18 juli – 7 augusti) är vårt lager och kontor obemannat.

Läs mer
Vi hälsar Ellen Östlund välkommen till Curant!

Denna glada problemlösare kommer tillsammans med de andra i kundtjänst hjälpa våra kunder med det mesta när det gäller inomhusklimatsprodukter.

Läs mer